LeviSharonMoto.reismee.nl

Dag 10 en 11

Van Olderfjord naar Tromsø iets meer dan 500km langs fjorden en prachtig weer. Strakke blauwe lucht en felle zon doch niet te warm ;)

Veel meer stops gehouden en foto's gemaakt op den duur reed Levi met de camera op zn nek. Haha. Bij een stop langs een watervalletje kwamen we achter dat de motor vloeistof lekt. Bij de voorvorken. Uiteraard na wat gebel en via pan forum zou het de rubberen ringen kunnen zijn in de vorken. Onze pan heeft het ff te voor duren gehad met de graffel wegen maar vandaag alleen maar goede wegen gehad...

Op de camping nog de ANWB gebeld eens kijken of die hulp kon bieden...die gingen iemand zondagochtend sturen. Deze persoon heeft om 7.30u Levi gebeld en zei eigenlijk dat hij alleen naar een garage rijdde want zelfs een band wisselen deed hij niet. Wat hebben we daar dan weer aan. En omdat het zondag is zou het ook nog niet gemaakt kunnen worden. Tutje van ANWB belde ons na tienen en bleef alleen ja ja o ja ja zeggen tegen Levi. Daar heb je dus ook niks aan als er geen hulp verleend kan worden of een alternatief word gegeven. Daar ben je dus ook voor verzekerd zucht...

Enfin morgen (16e) naar een motozaak en hopen dat die ringen heeft...En anders door rijden naar de volgende camping en daar een garage zoeken.

De campingdan, ondergaat een verbouwing...campers staan op net een aangemaakte geasfalteerde parkeerplaats, waar is al het groen? Recetie gebouw is verhuist naar iets modern gebouw maar duidelijk aangeven is wel handig. Het huisje zelf...ja is voor 4 personen 2 stapelbedden. Waar lekker kauwgom onder het bovenste bed is geplakt, je slaapt op planken deze zijn vastgemaakt met spijkers...die van onder uitsteken. Dunne matrassen dus we liggen op 2 matrassen en dekbed en daarop ons eigen slaapzak. Dan zie je dus onder het matras mega veel spijkers die uitsteken. Er staat een koelkastje en kooktoestel maar geen bestek of pannen. Matig schoon gemaakt, de service gebouwen ook simpel in tegenstelling met de receptie gebouw en sanitair. Voor een gezin heel gevaarlijk met (kleine) kids ivm de spijkers en geen trapje om op de hoogste bed te komen en geen val balkje/hekje.

We hadden gehoord dat er eigenlijk mensen op leeftijd de reis boeken via Norgereiser, maar als ik aan hen denk dan zou ik het vreselijk vinden als ik in een stapelbed moet of als ik slecht ter been ben trappen moet lopen of een afstand moet lopen om te plassen...oudjes moeten soms wel vaker naar de wc...De 17e als het goed is in een kamertje ipv hutje ben benieuwd...

Dag 11

Lekker uitgeslapen en op zoek naar garages...aangezien het zondag is moeten we maandag langs de garages gaan.

Om 17u rondje gelopen...beetje omhoog geklommen en weer naar beneden hihi. Manlief was bezorgd dat ik moeilijk naar beneden kon. Lief. Maar moest wel lachen ik was namelijk ff foetsie. Was verder omhoog geklommen terwijl hij stil stond en foto's maakte. Normaal wacht ik ook hoor maar tja die helling op klauteren, hij doet dat makkelijk dus ik moed verzameld en gaan met die banaan haha. Schat zullen we niet naar beneden gaan? Ja maar je wou toch naar boven? Lol. Beneden aangekomen was het al 18.30u. Snel eten maken.

Reacties

Reacties

Mira

Succes morgen!

Meindert & Lydia

Leuk om alles zo mee te maken, jullie op de motor en papa op zijn racefiets.. En nu maar hopen dat het weer mooi blijft, de motor heel blijft (als hij gemaakt is?) , en jullie veel plezier hebben en genieten!!!

Liefs van pap en mam xxx

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!