LeviSharonMoto.reismee.nl

Zomerrit

Zaterdag zo'n slecht weer, dat er heel weinig rijders hadden opgegeven...Wij zaterdagavond de Garmin geüpdatet, duurde 3uur! Route ingezet...

Zondagochtend lekker vroeg opgestaan...boterhammetjes, drinken en appels ingepakt...

En toen weer die oordopjes kwijt! Hoesje weg, waar is die nou! Nah ja als we weer thuis zijn maar zoeken en van die gele in doen... een tel later zocht Levi de zijne...gek word je van!

Laat maar anders komen we te laat...hmm denk dat we aan de late kant zijn Lev. ..zullen vast wel een app krijgen...en ff bij gassen... voorheen werden we gebeld als we later waren of kregen een berichtje met joh we gaan alvast...

En toen zat de route toch niet in de Garmin. Grrr...anders hadden we de route dus wel gereden en wellicht de groep gevonden., want we waren elkaar net mis gelopen. Helaas. Lekker naar huis en verder met de routes van Scandinavië. Ook heel belangrijk!

10 min.later toen we thuis waren, kreeg Levi een app met we zijn bij de Mac..veel plezier jongens! Een ander keer maar .. later wou Hugo nog langskomen, maar dat kon niet...we gingen net weg. Al dat getuur op de scherm en gezoek haha.

Reacties

Reacties

pama

Sucses groetjes

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!