LeviSharonMoto.reismee.nl

Dag 3

8 aug

De dag begon erg mooi met een zonnige 19 graden. Van de eigenaar van svegs camping werd er aangeraden via Noorwegen te rijden wat mooier is dan rechtstreeks naar Dorotea vanaf Svegs.
Het is inderdaad een mooier route met rustige wegen met enkele auto's. Dat was ff anders dan gisteren ;)
Langs prachtige meren en bochtige wegen, beetje 'op en neer' en tja heel veel bomen haha. Maar wel een variatie aan landschap. Opeens kaal met een paar boompjes, dan alleen maar hele kleine bomen, of Veel keien en groene mos en paarse bloemen! Ja minder slaap verwekkend ;)

In Noorwegen gestopt voor een lekker bakkie koffie, maar gelijk zo'n beker van 299 nok gekocht die mag je in dezelfde tankstations gratis bijvullen. En toen ging het regenen....en harder regenen..Regenpakken aan doen dus! En ja ik stond daar met onze helmen en dacht ff de helmen neer te zetten...valt de zumo dus uit de helm! Ja daar ben ik echt niet blij mee zei Levi....gelukkig doet hij het.

Na de stortbui opgestapt en door gereden moest nog c.a. 100 km om weer in Zweden te komen waar het gewoon droog zou zijn....echt niet dus hihi.

We kwamen lekker nat en koud bij Svegs camping aan. Verwarming aan! En drogen die hap en lekker opwarmen. Eens kijken wat het weer morgen doet...

Het ziet er maar grauw en koud uit. Het is wel droog! Nog wel...De toiletten zien er sjiek uit totaal anders dan in Ransater. Straks de douchen controleren zal ook vast sjiek zijn :)

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!